inger

Ik kom zeker terug bij Beautysalon Evelyne!

Ik kan alleen maar 5 sterren geven! De behandeling was erg professioneel en vooral rustgevend, de sfeer goed en het advies welkom. Daarnaast ben ik erg enthousiast over de producten van Dr. Hauschka. Ik heb al van veel vrienden en ook van mijn eigen gezin complimenten gehad. Mijn dochter zei: ‘wat een goede verzorging en make-up kan doen he?’. Daar ben ik nu ook achter….Ik kom zeker terug bij Beautysalon Evelyne!

theablonk

Fijne salon waar je prettig wordt ontvangen

Fijne salon waar je prettig wordt ontvangen, ik heb een gezichtsbehandeling en manicure laten doen en ben hier erg tevreden over. Evelyne werkt met biologische producten en beschikt over veel vakkennis wat ik erg prettig vind. Afspraken voor de feestdagen staan al gepland.

anonieme-vrouw

Fijne behandeling

Vriendelijk ontvangst, fijne behandeling,enthousiast over de producten die gebruikt worden. Ga zeker nog een keer terug.

anonieme-vrouw

Evelyne was very engaged

The venue was great, and Evelyne was very engaged. The package was inclusive of eye brow which was nice.

dianavanroon

Leerzaam en gezellig

Afgelopen zaterdag een make up advies gekregen. was erg leerzaam en gezellig.

anonymous-180x180

Helemaal blij naar buiten

Voor Diana een make up advies voor Creative Cosmetic geregeld. Contact was super en Diana kwam helemaal blij naar buiten. Bedankt evelyne voor de goede zorg en advies.

anonieme-vrouw

Ik liep uiteindelijk stralend de deur uit

Ik was bij Evelyne voor een dagmake-up. In de avond had ik namelijk een zakelijke fotoshoot, en zelf ben ik gewoon geen ster in mezelf opmaken. Heb er ook de spullen niet voor. Ik werd hartelijk ontvangen. De salon is boven en sfeervol ingericht. Evelyne vroeg goed uit waarom ik er was en wat ik wilde. Ook tijdens het opmaken bleef ze uitleggen en peilen bij mij of wat ze voorstelde paste. Ik liep uiteindelijk stralend de deur uit. Mét ook wat make-up om zelf thuis weer eens wat meer te gebruiken. Ik heb er zelf om gevraagd. Evelyne is niet het type dat je eens even wat aansmeert tijdens de behandeling of erna. De foto’s zijn dankzij mijn make-upje super geworden!

mariannehoffman

Een cadeautje aan mezelf

Een bezoek aan Salon Evelyne is een cadeautje aan mijzelf. Evelyne heeft een rustige en professionele uitstraling. Prima behandeling en kwalitatief uitstekende producten.

millydegeus

De resultaten zijn prachtig

Evelyne ontving mij zeer gastvrij, ik voelde mij meteen welkom. We dronken eerst een lekkere cappuccino en we hadden samen een voorgesprekje over de diverse behandelingen die zij geeft. Evelyne was zeer geïnteresseerd in mijn ervaring met behandelingen, met reinigen, met make-up enz. Evelyne kreeg zo een goede indruk van mijn eigen manier van doen en van mijn wensen en ideeën. Evelyne werkt zeer hygiënisch en professioneel. De salon ziet er schoon en verzorgd uit en ze beschikt over goede apparatuur. Er klinkt rustige muziek op de achtergrond. Evelyne reinigt grondig, de producten voelen zacht aan en ze ruiken heerlijk. Ze weet er ook veel over te vertellen. Evelyne straalt rust uit en die werkt door in haar behandelingen. Ze vertelt ook steeds wat ze gaat doen, of wat er gebeurt. Dat werkt bij mij zeer geruststellend. Evelyne gaat grondig te werk, ze voert de handelingen ontspannen en deskundig uit. Ik kan echt genieten van haar behandelingen, ik kom er ontspannen vandaan en de resultaten zijn prachtig!

anonieme-vrouw

Prettige sfeer

Een beautysalon met een prettige sfeer, goede, natuurlijke producten en een vriendelijke, gerenommeerde schoonheidsspecialiste.

anonieme-vrouw

Echte aandacht, kom zeker terug

Echte aandacht van een echte vakvrouw. Fijne natuurlijke producten. Ik ging met een heerlijk gevoel naar buiten en kom zeker terug!

annelies

Mooie wenkbrauwen, herhalingen gewenst

Fantastisch, heerlijk ontspannen, met mooi gevoel naar huis. Heerlijk na een ontspannen massage een zacht gezicht. Mooie wenkbrauwen, bovenlip geharst herhalingen gewenst.

carladekoning

Ik ga hier zeker nog een keer naar toe!

Bij Beauty Salon Evelyne voelde ik me meteen op mijn gemak. De ontvangst is zeer gastvrij en de salon is zeer gezellig en met smaak ingericht. Ik heb de schoonheidsbehandeling als zeer prettig ervaren. Wat mij ook aanspreekt is het feit dat er bij Beauty Salon Evelyne Biologische producten worden gebruikt. Ik ga hier zeker nog een keer naar toe!

anonieme-vrouw

Ze nam echt de tijd voor me

Ik wilde al een tijdje de make up van Creative Cosmetics maar wist niet welke kleuren ik nodig had. Contact opgenomen met Evelyne en ze kon al snel een plekje voor me vrij maken. Ze nam echt de tijd voor me, luisterde naar mijn wensen en twijfels. Goed advies gekregen en meteen opgemaakt. Spullen die ik wilde kopen en die zij op dat moment niet voorradig had, heeft ze voor me besteld en kreeg ik thuis opgestuurd. Onzeker als ik ben, had ik de dag nadat ik bij haar was geweest nog vragen. Nogmaals persoonlijk contact met Evelyne gehad. Ze beantwoorde rustig al mijn vragen. Goede service en een zeer vriendelijke vrouw!

anonieme-vrouw

Super leuke vrouw, neemt echt de tijd voor je

Super leuke vrouw, goed advies gekregen over de make-up van Creative Cosmetics. Neemt echt de tijd voor je.

anonieme-vrouw

Wij zijn helemaal tevreden

Ik wist niet welke kleur ik nodig had dus even langs geweest. Advies gekregen over de kleur foundation en wij (mijn moeder is ook even langs geweest) zijn helemaal tevreden. Fijn dat er de tijd voor je wordt genomen!

anonieme-vrouw

Bedankt voor de leuke middag

Ik heb samen met mijn moeder een workshop gevolgd van Creative Cosmetics. Mooie salon aardige vrouw.

Je voelt je op je gemak. Goed kleuradvies en mooi opgemaakt.

Bedankt voor de leuke middag.

partner-logo01
drhauscka-wit
creativecosmetics-wit
lookgoodfeelbetter-wit